divendres, 24 de gener del 2014

Avaluació final

Hola a tots i a totes!

Avui finalitzem el nostre treball del bloc.


Hem llegit l'únic comentari que tenim de les companyes del bloc de Girona sobre l'avaluació del nostre bloc. Llavors hem afegit una nova pestanya que correspon a l'avaluació final on hi trobareu la nostra resposta a aquest comentari i l'autoavaluació del bloc.


Dir que estem molt contents amb tota la feina feta, esperem que us hagi agradat el nostre treball i us sigui útil com eina educativa.


Fins aviat!


Melany, Ferran, Judith i Emma

1 comentari:

  1. Hola nois! Som la Núria Gúell, la Carla Padrós i l’Anna Ponsí. L’avaluació l’hem fet a partir de la rúbrica que trobareu al nostre bloc.

    Segons els aspectes formals us hem posat un 3 sobre 4 (bé), creiem que tant la part estètica com la part estructural, l’eslogan, el llenguatge, etc, està molt bé. Tot i així creiem que els noms dels components del grup queden bastant camuflats i no s’acabend e veure gaire bé. També us aconsellem que hi poseu algun gadget.

    En quant a la informació també us posem un bé (3/4) ja que creiem que podrieu haver posat alguna taula de dades, tal i com va indicar el professor. La informació és útil, ajustada i entenedora. En quant a les cites pensem que són escasses.

    En el global del bloc, us donem un regular, 2 sobre 4. La raó de posar-vos un regular és que us heu remontat a una època molt antiga alhora d’explicar el “com ha canviat”, cosa que el professor va dir que ho expliquessim des de l’època dels nostres avis. I una altra de les raons és que no heu tingut en compte el canvi de lletra a l’hora de posar una nova pestanya.

    Les activitats les avaluem amb un 3, que seria un bé. No podem saber si les activitats són coherents amb l’edat de l’alumnat, ja que no es mostra l’edat a les que van dirigides.
    El quadern del docent és clar i segueix les indicacions de la guia del bloc.Creiem que heu fet una bona eina, les activitats són motivadores.

    En referència al diari del bloc creiem que us mereixeu un molt bé (4 sobre 4) ja que heu fet bastantes entrades, heu tingut en compte la opinió de les valoracions anteriors i estan actualitzades al llarg del procés d’elaboració del bloc. Un unic apunt a tenir en compte: la lletra de les entrades varia, estaría bé que fós la mateixa en totes.

    El nostre comentari sobre les actituds mostrades és gratament positiu, la nota és un 4 de 4. Hem tingut la sensació que el bloc estava molt treballat i les entrades mostraven interès per part del components del bloc.

    El resultat final de la valoració suma un 19, que dividit amb el total de punts (24) dóna un 7’9.
    Heu fet una bona feina, felicitats!

    ResponElimina